Saturday, July 9, 2011

Update Terkini BERSIH vs PATRIOT !!! (HOT!)



Hari ini, seperti yg kita ketahui telah berlansungnya tunjuk perasaan/perhimpunan 'haram'. Pertembungan antara BERSIH & juga PATRIOT.

Boleh dikatakan, acara ini sebenarnya mmg mendapat sambutan rakyat; baik penyokong pembangkang (berpihak pada BERSIH) mahupun penyokong kerajaan & NGO Perkasa (berpihak kepada PATRIOT)

Utk mengetahui liputan secara lanjut (kerana TV kita tak menunjukkan berita secara penuh), anda semua boleh melayari link

(sila klik)


Poning kepalo den! haih......

*PS: Ya Allah, aman & selamatlah negaraku yg tercinta ini. Letakkanlah keadilan yg sebenar ditempatnya, hindarilah kami dari fitnah, kejian, umpatan & perbalahan sesama agama & bangsa... Amin Ya Mujib as-Sa'ilin.

6 comments:

  1. macam bendera selangor pulak, HAHA

    ReplyDelete
  2. hahaha... tu la.... nasib baik buat kat kl, tu pun dkt2 ngan selangor....

    ReplyDelete
  3. datng singgahh sini plak....
    haish heran...perhimpunan kat KL tapi kat ipoh buat road block plak...
    menyusahkan rakyat betul...
    btw terima kasih kerana singgah...
    haha
    kmns kan..
    ada mutual fren dengan suhaimi...


    p/s: sila disable word verification

    ReplyDelete
  4. ipoh?? jauh btul.. tp ye jgk tu,,, kat sini pun kat area bahau.. ada wat roadblock jgk...huhuhuu
    yup. saya kmns.... huhuhu

    ReplyDelete
  5. Dua dua keras kepala... A Samad Said aku tak paham... akakaka

    ReplyDelete
  6. itulah masalahne dlm politik kita.... sepatutnya dua2 pihak ptut lebih terbuka, n menggunakan rundingan sbg pilihan.... bukan pertelingkahan....
    kerajaan prlu ubah sdkit polisi mereka dgn pihak lain....

    Pak Samad?hmmm... no komen jgk la...... kena tgk sudut pndang dia jgk....

    ReplyDelete